1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Gemarineerde Champignons

Gemarineerde Champignons

  • , Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-03-2000

Ingrediënten 4 personen


150 ml azijn (evt. rode wijnazijn mengen met balsamic en champagne-azijn) of kruidenazijn, 110 ml olie, 1 eetlepel suiker, zout naar smaak, vers gemalen witte peper naar smaak, 2 eetl water, een scheutje rode pepersaus (tabasco), 1 middelgrote ui in dunne ringen, 1 teentje knoflook door de helft gesneden en aan tandenstokers geprikt, 450 gr kleine champignons (een pond mag ook)



Super succesvol en lekker (voor)gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Marineren (8 uur)

Bereidingswijze

Meng alle ingredienten, behalve de ui en de champignons, door elkaar in een glazen of stenen schaal. Voeg de knoflook erbij, de uienringen en de schoongemaakte champignons. Dek de schaal af met folie en zet hem op zijn minst 8 uur in de koelkast.

Serveertip

Serveer het met de marinade, maar verwijder wel de knoflook



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rony_c
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top