groene kruidensaus

  • Internationaal, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 29-03-2000

lekker bij gekookt vlees of koud gebraad

Deel dit recept

Ingrediënten
2 bosjes peterselie, en handgreep zuring, bieslook, marjolein, kervel en tuinkers
2 hardgekookte eieren,2 dl. room, 4 eetl. olie, 2 theel. mosterd(niet te scherp), 3 eetl.magere yoghurt, peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

snij alle kruiden fijn, en verkruimel de eierdooiers, voeg er de room, olie, mosterd en yoghurt bij. Kruid met peper en zout en mix
Verrijk de saus met de fijngehakte eiwitten

Laatste reacties

nickkingma avatar
nickkingma 30-03-2000

handig hoor!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten