1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Lamsbout
  6. Lamsbout Uit De Oven

Lamsbout Uit De Oven

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 29-03-2000

Ingrediënten 6 personen


Een lamsbout van circa 1 1/2 kg zonder bot, knoflook, kg aardappelen in partjes gesneden, 4 uien in ringen, zout en peper, salie



Een heerlijke lamsbout,met aardappeltjes en uiringen, makkelijk klaargemaakt in de oven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Lamsbout wassen en drogen, knoflook pellen en halveren, op diverse plekken in de lamsbout sneetjes maken en daar stukjes knoflook in stoppen, lamsbout inwrijven met olie, salie, peper en zout, aardappelen in partjes snijden, uien in ringen snijden.

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 gr., lamsbout op rooster midden in de oven leggen, in braadslee daaronder de aardappelen leggen (liefst 1 laag), de uiringen erop en circa 90 minuten braden.

Serveertip

Serveren met een groente of een salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mauritsenole92
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top