Spinaziesoep

  • Slanke keuken, Soep
  • 10-20 min.

Soepje van Gordon

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
200 gr spinazie
1/2 l vleesbouillon
1 ei
peper
zout
1 theel nootmuskaat
1/2 l biogarde
5 eetl geraspte pecorino of een andere harde schapenkaas
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de spinazie. Kook het blad kort in de vleesbouillon, tot het geslonken is. Pureer spinazie en vleesbouillon in de blender. Doe het mengsel in een soeppan en breng aan de kook. Roer ei, peper, zout en nootmuskaat door elkaar. Voeg het eimengsel al roerend bij de soep. Laat 2 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de biogarde toe en verwarm tot het kookt - niet meer laten doorkoken. Strooi de kaas over de soep.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

erie_fraters avatar

Doorsturen

Home Recepten