1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Tempurasaus (Japan)

Tempurasaus (Japan)

  • Japans, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 29-03-2000

Ingrediënten


1,5 dl groentebouillon (evt. van een blokje),
1 tl witte basterdsuiker,
4 el sake, (of very pale dry sherry)
4 el sojasaus,
snufje vetsin,
snufje vergemalen peper,



Lekker bij tahoe-tempura van groenten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook met de suiker sake en soja.
Laat ca. 5 min zachtjes pruuttelen, voeg vetsin en vergemalen peper toe en serveer de saus liefst warm.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top