Witlofstamppot

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.

Een eenvoudig winter/voorjaarsgerecht, eventueel al 's morgens klaar te maken en 's avonds op te warmen, hmmmmmmmmmmm

Deel dit recept

Ingrediënten 2 recipe.people
1 pak aardappelpuree
pond witlof
kaas
eventueel ham
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
schaal
snijplank
mes
maatbeker
lepel

Voorbereiding

Maak de aardappelpuree zoals beschreven op de verpakking.
Snijd de witlof in reepjes van een halve centimeter en verwijder de kern
Snijd de kaas en ham in blokjes

Bereidingswijze

Roer alles door elkaar.
Verwarm dit geheel in de combimagnetron vijf minuten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

charins avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten