1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tapas
  5. tapas sardines

tapas sardines

Door: sateeman

  • Spaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-03-2000

Ingrediënten 2 personen


12 sardines
50 gram bloem
marinade:
:2 tl gehakte peterselie
:4 el citroensap
:1/2 tl knoflook
:4 el olijfolie
saus:
out zwarte peper
:1 grote vlees tomaat ontveld
:kleine groene paprika
:25 gram gehakte ui (zeer fijn gehakt
:mayonaise)



Tapas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de sardines in de lengte door tot aan de graat de vissen open leggen bestrijk ze met de marinade laat dit 1n uur staan.
bestrooi ze met bloem schud de overtollige bloem er af.
bak deze in ruim olijfolie goed bruin.
laat ze uit lekken op keukenpapier.
snij de tomaat en de groene paprika in kleine
blokjes.
voeg de ui,tomaat,paprika,peterselie,mayonaise samen.

Serveertip

Lekker met een stukje brood



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sateeman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top