Limburgse Koude Schotel
- Nederlands, Buffet
- > 120 min.
- Geplaatst op 28-03-2000
Wel wat bewerkelijk misschien maar zooooo lekker!!!
Voorbereiding
Aardappels in de schil koken, pellen en af laten koelen. Vlees koken en laten afkoelen.
Bereidingswijze
Augurken, uirjes, ui en appels heel fijn snijden, niet te fijn natuurlijk! Alles in een grote kom doen. aardappels en vlees klein snijden. Bij de augurken etc. doen en goed mengen! Beste lukt dat met de handen. Dan de mayonaise erbij...even proeven want als de aardappels droog zijn moet je wat meer mayo gebruiken. Met een lepel alles goed mengen.
Tot gebruik in koelkast de smaken goed door elkaar laten trekken. Het lekkerst is het als de koude schotel zeker een nacht in de koelkast staat!!!
Serveertip
Lekker in de zomer op een bord versierd met perzik, ananas, gevulde eieren, sla en hamrolletjes.
Laatste reacties
Hartelijk dank voor dit lekkere recept. Ik ga het beslist deze zomer eens maken. Margrit
Ingepikt, dank je wel, ik had hem al staan op mijn pagina mauritsenole, maar hij past beter op deze, dank je wel dus ! Carla
hallo Plantje, Limburgse koude schotel.Ik doe altijd bij de mayo zonnebloemolie en azijn, mosterd en een beetje suiker. Is ook heel lekker. groetjes, anny.