Mexicaans Maisbrood

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-03-2000

kruidig kazig smeuig, lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ei, 2eetl. olijfolie, 15gr. chilipepers, 175gr. mais uit blik, 1,25dl. creme fraiche of zure room,125gr. polenta (maismeel), zeezout 1 theelepel bakpoeder, 250gr. geraspte kaas.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
ondiep taartblik van ca. 21cm.

Voorbereiding

chilipepers heel fijun hakken, mais laten uitlekken

Bereidingswijze

Klop het ei los met de olie en voeg de chilipeper toe Roer er mais, room polenta bakpoeder , zout en op 50gr. a alle kaas door. Giet het mengsel in het bakblik. strooi de rest van de kaas erover. Op stand 4 (180C)
40 minuten, iets laten afkoelen en opeten.

Serveertip

Lekker bij een mexicaanse maaltijd. Zijn de stukken koud, leg ze even in de magnetron om ze optewarmen.

Laatste reacties

essie2395 avatar
essie2395 09-08-2001

Hai! Dit recept lijkt me erg lekker en ik heb het dan ook meegenomen naar mijn pagina! Groetjes, Esther

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten