gevulde perzikken

  • Goedkoop en snel, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-03-2000

Lekker en snel klaar.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gram kalkoenfilet
250 gram verse roomkaas
1 rode ui
2 tenen knoflook
2 eetlepels mayonaise
peper en zout
8 perzikken uit blik
peterselie om te garneren
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Braadpan
Keukenmachine
Scherp mes

Voorbereiding

Bak de kalkoenfilet ruim van te voren met wat peper en zout en laat deze helemaal afkoelen.

Bereidingswijze

Meng deze samen met de roomkaas, ui, knoflook en mayonaise in een keukenmachine tot het bijna helemaal fijn is. Laat bij voorkeur nog een poosje in de koelkast staan zodat de smaak er lekker in kan trekken. Snij een dun plakje van de bolle kant van de perzik en leg ze per twee op een bord. Schep in elke perzik wat van de vulling en garneer met peterselie.

Serveertip

-

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten