1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Scandinavische keuken
  5. pilaf

pilaf

  • Scandinavisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-03-2000

Ingrediënten 2 personen


1 blik perziken(groot)
stukje kipfilet of 2 kipsnitsels.
1grote ui.
2 theelepels sambal.
1pakje tomatenpuree(arrigoni)
rijst.


Verder heb je nodig


Pan
zeef
kom
broodplank
mes


Heerlijk rijstgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees aan stukjes snijden.
ui snipperen.
perziken uit laten lekken.

Bereidingswijze

Vlees en uien in de pan bakken.
De uitgelekte perziken erbij doen,alles even laten bakken.
Tomatenpuree in een pan doen en opwarmen.
Daarna het vlees,de uien en de perziken bij de tomatenpuree doen,aanvullen met ongeveer de helft van het perzikensap.
En dan zout en sambal erbij doen.
Zachtjes laten pruttelen.
Rijst koken.
Je kunt de saus over de rijst doen,maar je kunt het ook apart serveren.
eet smakelijk.

Serveertip

Lekker glas wijn erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betha


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betha
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top