Halveer de ongeschilde (maar
gewassen) komkommers in de lengte en verwijder de zaadjes met een theelepel.
Snijd de komkommerhelften in dunne plakjes.
Roer in een grote kom vissaus, limoensap, water en suiker door elkaar en blijf
roeren tot de suiker is opgelost.
Voeg de komkommer, de rode peper en de sjalot toe en schep alles door elkaar.
Laat de salade minstens 20 minuten rusten alvorens hem te serveren.
Purrie 10-01-2013
o wat een leuk recept voor komkommer! Weer eens heel anders, ik ga het zeker maken! Dank!
orphan 19-03-2012
Lekker van gegeten vanavond. echt heel lekker!
Thanks voor het recept.
elenna 03-12-2010
Gisteravond uitgeprobeerd, samen met een thaise curry. Het was een succes! Fijn ook dat je hem zo pittig kan maken als je zelf wilt!
_infinity_ 02-08-2008
Erg lekker. Ik voegde nog wat wakame toe (japans zeewier) en ook daarnee smaakte het erg goed.
picula 10-10-2004
meegenomen ;-)