1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Eieren gevuld met gerookte zalmforel

Eieren gevuld met gerookte zalmforel

Door: coco_1

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 25-03-2000

Ingrediënten


6 grote eieren50 g gerookte zalmforelfilet3 eetlepels mayonaise2 theelepels citroensapchilipoeder,zoutpeper? potje rode imitatiekaviaar1 takje peterselie


Verder heb je nodig


Spuitzak met wijde kartelmond


Ontdek meer:

Voorbereiding

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen. Eieren pellen en in lengte halveren. Dooiers eruit nemen en in Keukenmachine pureren (of dooiers in diep bord met vork fijnprakken). Zalmforelfilet in kleine stukjes snijden en door dooiermengsel roeren. Mayonaise, citroensap en mespunt chilipoeder erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Dooiermengsel overdoen in spuitzak en tot gebruik in koelkast leggen.

Bereidingswijze

In elke eiwithelft flinke toef van dooiermengsel spuiten. Gevulde eieren op schaal zetten.
Garneren met kaviaar en kleine toefjes peterselie



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van coco_1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top