Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Consomme Crecy

Consomme Crecy

Door: orphan

  • Spaans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-03-2000

Ingrediënten 4 personen


125 g. wortelen, 6 takjes peterselie, ? bosje bieslook, 2 el. boter, 1 l. groentebouillon, ? tl. witte peper



Baskische wortelsoep

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schraap de wortelen en snijd ze in blokjes. Was de peterselie en de bieslook en hak ze zeer fijn.

Bereidingswijze

Smelt de boter en fruit de wortelen zachtjes aan (15 a 20 min). Ze mogen niet donker worden. Breng de bouillon aan de kook en voeg wortelen met soofvocht toe. Laat dit 10 min. zachtjes trekken. Maak op smaak met peper. Serveer heet en bestrooi met de fijngehakte kruiden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top