Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Rouille
  5. rouille

rouille

Door: sunnyke

  • Frans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-03-2000

Ingrediënten


1 rood Spaans pepertje, 3 teentjes knoflook, olijfolie, 4a5 eetl. bouillon (van de vissoep of bouillabaisse)
witbrood zonder korst van 2boterhammen, 1 eetl. tomatenpuree



Saus om met vissoep of bouillabaisse te eten

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Mix het pepertje (zonder pitjes en zaadlijsten) met de gepelde knoflook en 1 eetlepel olijfolie tot een gladde puree. Doe er het brood bij die geweekt is in de bouillon.
Mix weer goed glad.
Voeg er 1 eetl. tomatenpuree aan toe en leng aan met olijfolie tot u een smeu?ge pasta krijgt.

Serveertip

Lekker op een stukje geroosterd stokbrood, in de soep



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sunnyke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top