1. Home
  2. Recepten
  3. japanse vissersman spies

japanse vissersman spies

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-03-2000

Ingrediënten


Voor deze vis op Japanse wijze bereid zijn alle fijne soorten zeevis te gebruiken , o.a. schol , tong , zalm , kabeljauw , schelvis etc; ca. 500 gram zeevisfilet-
1 deciliter zoete ketjap , 1 deciliter sake( rijstwijn uit de toko)- 1 eetlepel oestersaus.


Verder heb je nodig


BBQ , mengbeker


Als ik van alles wat gevangen heb , maak ik soms deze spiesjes.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de visfilets in smalle repen van ca. 1 cm. Rol de repen op en rijg ze aan pennen.
Breng de ketjap ,sake en oestersaus in een kleine steelpan aan de kook en laat voor de helft inkoken.
Bestrijk de visspiesjes met de marinade en rooster ze enkele minuten tot zich een knapperige bruine korst heeft gevormd. Bestrijk voortdurend met de marinade.

Serveertip

De vis meteen opdienen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbecook


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barbecook
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top