Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Lamb with mint

Lamb with mint

Door: frija

  • Engels, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2000

Ingrediënten 4 personen


4 sneden lamsschouder,8 soeplepels broodkruim,1 teentje knoflook,2 soeplepels gehakte munt,boter,peper en zout.





Engelser kan niet!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de sneden goudbruin in een klontje boter. Kruid met peper en zout.Mix intussen het broodkruim met de look en de munt en bestrijk er de sneden mee.Zet het geheel onder de grill tot het broodkruim bruin kleurt.

Dien op met gebakken aardappelen en frisse salade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frija
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top