1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Chinese keuken
  5. Tjap tjoy
  6. Tjap Tjoy

Tjap Tjoy

Door: buster3

  • Chinees, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 18-03-2000

Ingrediënten


Kruiden:
1 ui
2 teentjes knoflook
1 theelepel kikoman
? theelepel seame olie
? theelepel Ve-Tsin
zout
peper
Ingredienten:
150 gr. mager spek of varkenslapjes
1 kg. prei
1 winterwortel
champignons
1 kg. bl. rebung
1 kl. spitskool
broccoli
ma?zena



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper ui en knoflook en fruit ze in wat reuzel.
Voeg nu het gesneden vlees en de kruiden eraan toe.
Als het vlees bijna gaar is doet men er de gesneden wortel bij, dan de rebung en de gesneden champignons, dan de broccoli, de gesneden spitskool en de gesneden prei.
Maak op smaak af met wat bouillonpoeder en bindt de saus dan met wat ma?zena.

N.B. Voor de groenten kunt U ook nog gebruiken: taoge, paprika, komkommer, bloemkool
;EIGENLIJK ALLE GROENTEN DIE UW VOORKEUR GENIETEN;



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van buster3
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top