Carpaccio met parmesaanse kaas

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.

Nog zo'n yummie voorgerecht!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
16 dunne sneetjes rauw rundvlees, 50 g parmezaanse kaas, 2 soeplepels citroensap, 6 soeplepels olijfolie, 2 soeplepels tapenade, 10 blaadjes basilicum, peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mooie bordjes, hakgereedschap.

Voorbereiding

- Hak de basilicum fijn.
- Meng het citroensap met de olijfolie.
- Schik het vlees op de borden. Kruid met peper en zout en overgiet met de tapenade. Bestrooi met basilicum en besprenkel met het mengsel van citroensap en olijfolie.
- Strooi er parmezaanse kaas over en serveer met vers stokbrood en kruidenboter.



Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

frija avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten