Miesalade Met Bamigroente

  • Chinees, Salade
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 gr mie, 6 eetl olie, 3 worteltjes, 100 gr peultjes, 200 gr chineze kool, 150 gr tauge, 3 eieren, 2 eetl melk, 2 eetl tuinkruiden, zout en peper, 1/2 rood pepertje, 1/2 tl sesamolie, 1 teen knoflook, 3 eetl wijnazijn, 1 eetl sojasaus, sambal.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

mie koken en laten afkoelen, wortels in plakjes snijden, peultjes halveren en samen met de wortels 3 min koken en laten afkoelen, de kool in repen snijden en met de tauge in een vergiet overgieten met kokend water,de eieren loskloppen met de melk en de kruiden,zout en peper, het peperje in smalle ringen snijden.

Bereidingswijze

een sausje kloppen met de olie, sesamolie, knoflokk, wijnazijn en sojasaus,op smaak brengen met zout,peper en sambal. van de geklutste ei een omelet bakken en in reepjes snijden. de groenten met de mie en de saus mengen. de omelet erover verdelen.

Serveertip

lekker met seroendeng

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten