1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Winter Kost

Winter Kost

Door: jpjvdberg

  • Nederlands,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-03-2000

Ingrediënten 4 personen


500 gr boerenkool 500 gr aardappelen 250 gr spekreepjes 4 grote uien 125 gr boter 1 gerookte worst cashewnoten


Verder heb je nodig


Snelkookpan en een koekepan


Oma,s boerenkool

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Schil de aardappelen en ontdoe de uien van hun schilletje snijd de ui in kleine stukjes

Bereidingswijze

Doe de aardappelen en de boerenkoolin de snelkookpan en doe er 2 kopjes water bij en breng dit aan de kook ongeveer 20 min warm ondertussen de worst op en bak de uien licht aan en doe de spekjes door de uien en lekker aanbakken als alles gaar is meng dit door elkaar ook kun je er wat cashewnoten door laat alles zachtjes doorwarmen

Serveertip

Leg in het midden op het bord de boerenkool garneer het met een beetje jus er omheen met augurken en wat mosterd
en een paar plakjes worst eet smakelijk



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jpjvdberg
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top