1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Paella
  6. Paella

Paella

  • Spaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-03-2000

Ingrediënten 6 personen


Vis:
:500 gram inktvis (ringen)
:500 gram mosselen
:12 grote gambas
:6 langoustine
:500 gram zeebaars
vlees:
:250 gram mager spek
:250 gram frikando
:250 gram runderworstjes
:1 kip (in stukken)
:1 konijn (tam in stukken)
groente:
:ui 500 gram
:tomaten 1 kg
:4 tenen knoflook Vers
torros brandy (10)
600 gram rijst






Verder heb je nodig


Paella pan groot


Paella marinera (mixta) catalaans

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Bereidingswijze

Bak in hete olijfolie het vlees
voeg ui knoflook tomaat toe
op smaak brengen met gemalen peper zeezout
flamberen met torros brandy
voeg de rijst toe doe er water bij zo dat het
net onder staat
laat dit 25 min koken (roer regelmatig om)
laatste 10 min de vis toe

Serveertip

Stokbrood snij deze in de lengte door
besprenkel het met olijfolie bak deze in een
pan snij een over rijpe tomaat door midden
wrijf deze over de stok brood
smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sateeman


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sateeman
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top