Japanse Knoflooksoep.

  • Japans, Soep
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 16-03-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eetlepels olijfolie
10 fijngesneden teentjes knoflook
4 sneetjes verkruimeld witbrood zonder korst
2 theelepels zout
versgemalen zwarte peper
1 theelepel paprikapoeder
1/4 met pitjes fijngesneden rode peper
2 losgeklopte eieren
stokbrood
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Fruit de knoflook 2 minuten al roerend voorzichtig in de olie.
- Voeg het broodkruim toe en laat dit goudgeel worden.
- Doe er zout, peper, paprikapoeder, Spaanse peper en 1 liter water bij en kook de soep 20 minuten zachtjes door.
- Roer de eieren er vlak voor het opdienen met een garde door, zodat er sliertjes ontstaan.
- Serveer de soep in aardewerk soepkommen en geef er stokbrood bij.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten