1. Home
  2. Recepten
  3. Barbecue, Garnalenspies Met soja-gemberdressing

Barbecue, Garnalenspies Met soja-gemberdressing

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-03-2000

Ingrediënten 4 personen


1 stukje gember (ca 4 cm.)
2 teentjes knoflook
1 zakje verse koriander
125 ml. (maiskiem)olie
2 limoenen
1 el sojasaus
peper
8 garnalenspiezen (a ca. 50 gr.)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Gember schillen en raspen. knoflook pellen en fijn snipperen, boven kopje koriander fijn knippen. limoenen uitpersen. in schaal gember, knoflook, koriander, limoensap, olie en soja tot sausje kloppen. op smaak brengen met peper.
garnalenspiezen in schaal leggen en besprenkelen met de helft van de marinade. garnalen ca. 1 uur laten staan. rest van de marinade in fles of kom gieten.
garnalenspiezen droogdeppen met keukenpapier. spiezen op de bbq in ca. 4 min. rose grillen, halverwege keren. spiezen over 4 borden verdelen. over spiezen 1 el van de overgebleven marinade sprenkelen. serveren met gemengde sla en stokbrood



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top