1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tomatensoep
  5. Tomatensoep

Tomatensoep

Door: pyroschka

  • Nederlands, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-03-2000

Ingrediënten


? 1 schenkel met been
? 250 gram soepvlees
? zakje fijne soepgroente (AH)
? 1 pot basissoep (tom)van maggi)
? 1 pakje tomatensoep van honig
? 4 00 gram gehakt aangemaakt met een beetje paneermeel
iets zoete ketjap, iets zoute ketjap, peper en zout
? 1 blik tomatenstukjes



Een ouderwets lekkere tomatensoep, alleen het trekken van het vlees vergt veel tijd, verder snel en simpel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schenkel, soepvlees, peper, zout, en de soepgroente opzetten in ruim water.
Na 4 tot 6 uur vlees uit de pan scheppen en zeer klein maken. (draadjes) Overgebleven bouillon met groente en klein vlees met de staafmixer fijnmaken. Vlees terug in de pan, 1 pot basissoep toevoegen met nog een extra pot water.
Pakje tomatensoep aanmaken met 1? water plus het blik tomatenstukjes (fijn gemaakt). Nog 15 minuten koken en de laatste min. peterselie toevoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pyroschka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top