Portsaus

  • Internationaal, Saus/dressing
  • 0-10 min.

Romige portsaus, heerlijk bij vleesgerechten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 sjalotten, 1 dl rode port, 2 dl bouillon, 1/8 liter slagroom, z p, 1 tl suiker
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Sjalot snipperen en ca 3 minuten fruiten in bakvet van vlees. Voeg de port en bouillon toe en breng de vloeistof aan de kook; schraap hierbij aanbaksel van de bodem. Voeg de slagroom toe en laat de saus indikken. Op smaak brengen met p z en suiker.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sjakkel avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten