1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Pilaf

Pilaf

  • Grieks, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-03-2000

Ingrediënten 4 personen


Een dubbele kipfilet in stukjes gesneden;margarine;
een ui; 250 gram champignons; een rode of groene paprika; mespunt sambal; twee eetlepels ketjap; een blik perziken; twee kleine blikjes tomatenpuree; rijst voor vier personen.


Verder heb je nodig


Braadpan; mes; snijplank; blikopener; kookpan.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Groenten schoonmaken en in stukjes snijden.
Kipfilet in stukjes snijden. Perziken in stukken snijden, sap niet weggooien!

Bereidingswijze

Bak de kipfilet in de margarine. Fruit de uien erbij.Voeg de champignons en paprika toe.Voeg ketjap en sambal toe en laat het even smoren.Doe het sap van de perziken erbij en bindt dit met de tomatenpuree. Doe de stukken perzik erbij en laat dit goed warm worden. Opdienen met rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ketimoennel


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ketimoennel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top