1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Drie Japanse Sauzen

Drie Japanse Sauzen

  • Japans, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-03-2000

Ingrediënten 4 personen


Zie recept



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Saus voor bij vlees

1 1/4 dl kippebouillon
1/2 theelepel knoflookpoeder
1/4 theelepel zwarte peper (uit de molen)

- Zeef de bouillon.
- Zeef het knoflookpoeder en roer het samen met de peper door de bouillon.


- Saus voor bij vis

3 eetlepels citroensap
3 eetlepels ketjap manis
3 eetlepels visbouillon (tablet)

- Roer alle ingredienten door elkaar.


- Saus voor bij groenten

1 1/4 dl kippebouillon
2 eetlepels pindakaas
2 theelepels (sesam)olie
zout

- Zeef de bouillon en verwarm hem in een steelpan.
- Voeg de pindakaas en de olie toe en verhit de saus al roerend.
- Breng op smaak met zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top