Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. karbonade met kaas

karbonade met kaas

Door: maria99

  • Nederlands Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-03-2000

Ingrediënten 4 personen


4 ribkarbonade
zout en rozemarijn
4 plakken jonge kaas
mosterd
bloem
1 ei
paneermeel of broodkruim
75 gr. boter


Verder heb je nodig


Braadpan


Gevulde karbonade, zondags recept van mijn moeder

Ontdek meer:

Voorbereiding

Karbonade door de slager horizontaal open laten snijden.

Bereidingswijze

Wrijf de karbonade in met zout en rozemarijn.Leg in iedere karbo een plak kaas en bestrijk deze met mosterd. Snijd de uitstekende randjes van de kaas weg.Haal het vlees door de bloem, daarna door het losgeklopt ei en als laatste door de paneer. Steek de karbo's zo nodig dicht met een coctailprikker. Bak het vlees goudbruin en niet langer dan 20 minuten zo dat de binnenkant sappig blijft.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van maria99
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top