1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Geroosterde Konijnebout

Geroosterde Konijnebout

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-03-2000

Ingrediënten 4 personen


2 el mosterd met zaadjes
4 el notenolie
2 el wijnazijn
4 achterbouten van jonge konijnen
100 gr gemengde sla
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de mosterd met 2 eetlepels notenolie en 1 eetlepel wijnazijn.Kruid met peper en zout en wentel er de konijneboutjes in. Laat ca 6 uur trekken in de koelkast.Kruid de gemengde sla met peper van de molen en een beetje zout.Besprenkel met de rest van de notenolie en de wijnazijn. Verdeel over 4 borden.
Verwarm de grilleerplaat of -pan en rooster de konijnebouten in 20 minuten gaar.Schik de boutjes bovenop de sla.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top