1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Curry
  6. Curry

Curry

Door: hettie

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-03-2000

Ingrediënten 4 personen


2 rode uien
600 g hamlappen
2 el ma?skiemolie
1 el kerriepoeder mild
1 tl kaneel
1 tl ketoembar
1 dl halfzoete witte wijn
1 dl volle yoghurt (op kamertemperatuur)
100 g gezouten pistachenoten







Lekker door de yoghurt die er door gaat.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


pel de uien en snipper ze fijn. Snijd het vlees in stukken van 2 cm bij 2 cm. Verhit de olie in een braadpan. Fruit hierin de kerrie, kaneel en ketoembar ca. 3 minuten. Voeg het vlees toe en bak ca. 4 minuten. Voeg de uien toe en bak ca. 2 minuten. Blus af met de wijn en breng het aan de kook. Laat het ca. 1 minuut zachtjes koken. Voeg de yoghurt toe. Laat de currypot afgedekt in ca. 20 minuten gaar worden pel de pistachenoten en bestrooi de currypot ermee

Serveertip

Lekker met komkommersalade



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hettie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top