1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Slanke keuken
  5. italiaanse roerbak

italiaanse roerbak

Door: marie_anne_e

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-03-2000

Ingrediënten 4 personen


1 rode,1 gele en 1 oranje paprika.3oo gr snel gaar vlees.2 sjalloten.1 courgette.paprika poeder.italiaanse kruiden.1 blikje tomaten puree.2 theelepels oregano.peper en zout.olie om in te bakken.


Verder heb je nodig


Een wok of grote koekepan(liefst met anti aanbaklaag)


Gezonde en weinig cal.en waar je toch vol van zit en ERG LEKKER!3E,3G,1V of 250 cal

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alles in stukjes snijden.

Bereidingswijze

Bestrooi stukjes vlees met paprikapoeder en peper en zout.Bak dit in de olie rondom bruin.Haal het vlees uit de wok en bak de sjallotjes en de paprika met de italiaanse kruiden ongeveer 3 min op matig vuur.Goed blijven om scheppen.Voeg de courgette erbij en bak nog eens 2 min.Daarna het vlees,tomatenpuree,oragano en een beetje water toevoegen.Laat dit ongeveer 10 min garen op laag vuur. 3E,3G,1V of 250 cal.

Serveertip

Lekker met rijst,krieltjes en gewone aardappels. Ook lekker zonder het vlees.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marie_anne_e
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top