1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spinazie
  6. cannelloni met zalm en spinazie

cannelloni met zalm en spinazie

Door: dully

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 13-03-2000

Ingrediënten 4 personen


Cannelloni, spinazie, blikje zalm of tonijn, potje tomatensaus met vis (grand'italia) peper, zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal, evt. spuitzak om de cannelloni's te vullen


Cannelloni met een smeuige vulling van zalm, spinazie en tomatensaus.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zalm/tonijnlaten uitlekken, spinazie wassen, HEEL goed laten uitlekken en fijnsnijden.

Bereidingswijze

Olie verhitten en spinazie hierin roerbakken, een paar minuten. Potje tomatensaus met zalm verwarmen en blikje zalm erbij doen. Op smaak brengen met peper en zout. Cannelloni vullen met dit mengsel en in oven zetten.

Serveertip

Lekker met stokbrood en gezouten boter of kruidenboter.

Ook leuk als buffetgerecht !!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dully
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top