1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Dingo-champignons

Dingo-champignons

  • Aziatisch, Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-03-2000

Ingrediënten 4 personen


250 g Kastanjechampignons, 500 g Taughe (sojascheuten), 1 flesje Sojasaus, 100 g Boter, 2 teentjes Knoflook, 1 rood Pepertje, peterselie, Zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was en stoof de hele champignons in de helft van de boter, die zeer heet moet zijn.

-Leg de sojascheuten in kokend water om ze te blancheren (ze moeten krokant blijven).

-Bij het braadvet de rest van de boter voegen en daarin de geplette knoflook en het fijngehakt pepertje stoven.

-Voeg dan enkele scheutjes sojasaus toe om de saus te kleuren.
Kruid met zout.


Serveertip

-Schik de sojascheuten in nestjes op borden en daaromheen de champignons met het hoedje naar boven.

-Overgiet het geheel met de saus en versier met grofgehakte peterselie.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tourette


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tourette
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top