oranje garnalen

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 12-03-2000

Voor de lunch op Koninginnedag

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 mooie sinasappels, 100 gr. Hollandse garnalen, 2 eetl. ketchup, 1 eetl. mayonaise, 1 theel. yoghurt, 1 theel. gehakte tuinkruiden, 1 theel. suiker.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd voorzichtig het bovenste kapje van de sinasappels af. Maak het vructvlees los met een grapefruitmesje en haal het vruchtvlees er uit. Snijd dit in hele kleine stukjes. Meng de kruidenb, de garnalen, de ketchup, de mayonaise, de yohurt en de suiker er door. Vul de sinasappels met het mengsel. Zet het alvorens te serveren tenminste 1 uur in de koelkast.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten