Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Garnalen
  5. oranje garnalen

oranje garnalen

Door: basalk

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 12-03-2000

Ingrediënten 4 personen


4 mooie sinasappels, 100 gr. Hollandse garnalen, 2 eetl. ketchup, 1 eetl. mayonaise, 1 theel. yoghurt, 1 theel. gehakte tuinkruiden, 1 theel. suiker.



Voor de lunch op Koninginnedag

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd voorzichtig het bovenste kapje van de sinasappels af. Maak het vructvlees los met een grapefruitmesje en haal het vruchtvlees er uit. Snijd dit in hele kleine stukjes. Meng de kruidenb, de garnalen, de ketchup, de mayonaise, de yohurt en de suiker er door. Vul de sinasappels met het mengsel. Zet het alvorens te serveren tenminste 1 uur in de koelkast.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top