pepperpot

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • > 120 min.



Aromatisch Surinaams rundvlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram sukadelappen
50 gram boter
5 pimentbolletjes
2 kaneelstokjes
1 dl gemberstroop
2 Madam Janetpepers
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 377,22 kcal
Koolhydraten 19,07 g
Eiwitten 32,72 g
Vetten 18,56 g

Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met peper en zout
Verhit de boter en bak het vlees aan alle kanten bruin
Doe de rest van de ingred?enten erbijm maar zorg dat de pepers heel blijven, anders wordt het veel te heet!
Voeg 3/4 dl warm water toe
Laat het vlees in ongeveer 3 uur door en door gaar worden op een zacht pitje

Serveertip

De Madam-Janet pepers zorgen voor een heel lekker apart aroma, als je echt van heeeel heet houd kun je er 1 kapotmaken en door het gerecht roeren, maar je bent gewaarschuwd!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten