pepperpot

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Geplaatst op 10-03-2000



Aromatisch Surinaams rundvlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram sukadelappen
50 gram boter
5 pimentbolletjes
2 kaneelstokjes
1 dl gemberstroop
2 Madam Janetpepers
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Wrijf het vlees in met peper en zout
Verhit de boter en bak het vlees aan alle kanten bruin
Doe de rest van de ingred?enten erbijm maar zorg dat de pepers heel blijven, anders wordt het veel te heet!
Voeg 3/4 dl warm water toe
Laat het vlees in ongeveer 3 uur door en door gaar worden op een zacht pitje

Serveertip

De Madam-Janet pepers zorgen voor een heel lekker apart aroma, als je echt van heeeel heet houd kun je er 1 kapotmaken en door het gerecht roeren, maar je bent gewaarschuwd!

Laatste reacties

yvon69 avatar
yvon69 21-04-2002

Met de kaneelstokjes krijgt je een fijne smaak. Ik heb zelf nog asem erbij gedaan maak het vlees zacht. Veder heb ik nog sojasaus erbij gedaan. Als groente heb ik cappercijnen erin gedaan. een lekkere gerecht

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten