1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Duif Vestibule

Duif Vestibule

  • Nederlands, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-03-2000

Ingrediënten 4 personen


12 duivenborstjes, peper en zout, olie, roomboter



Een recept van Jos Liefting

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De duivenborstjes peperen en zouten. Deze aanbraden in half olie half boter. Haal de duiven uit de pan en leg ze op een bakplaat. Deze in een oven zetten en de duivenborstjes in 7 minuten doorgaren in een oven van 175 graden.

Serveertip

Serveren met portsaus, spruiten en aardappelgratin, snijd de duif over de lengte door en leg die mooi romom tegen de spruiten aan. Doe de saus over de buitenrand half over de duif.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van basalk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top