1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Broccoli
  6. Risotto Met Kip En Broccoli

Risotto Met Kip En Broccoli

Door: sjakkel

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-03-2000

Ingrediënten 4 personen


250 gram kipfilet, 1 ui, 1 dunne prei, 300 gram broccoli, 2 tomaten, 25 gram boter, 2 el olijfolie, 300 gram risottorijst, 1 mespuntje saffraan, 7 dl kippenbouillon, z p, 200 gram geraspte belegen goudse kaas


Risotto Met Kip En Broccoli
Risotto Met Kip En Broccoli

Smakelijke risotto met kipfilet, broccoli, prei, tomaat en kaas.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui, prei in ringetjes, kip in reepjes, broccoli in roosjes, steeltjes in plakjes. Tomaat in stukjes.

Bereidingswijze

Bak de kip in boter rondom bruin. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verhit in andere pan olie en fruit de ui. Voeg rijst en saffraan toe en bak 1 minuut tot alle korrels glanzen. Verwarm intussen de bouillon. Schenk 1/3 van de bouillon bij de rijst en laat de risotto al roerend zachtjes koken tot het vocht is opgenomen. Voeg na 10 minuten de groente toe. Voeg steeds wat bouillon toe. Ga zo door tot dat de rijst gaar is. Strooi de kaas erover.



Deel dit recept

Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjakkel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top