sandwich-rolletjes.
- Internationaal, Lunch/Brunch
- 30-60 min.
Leuke broodrolletjes voor de paasbrunch. Ook makkelijk te maken door kinderen.
Ingrediënten
1 witbrood, in de lengte gesneden, 8 eieren, 2-3 el mayolijn, 2 el creme fraiche, 1 tl fijngesneden dragon, 1 el fijn gesneden bieslook, 1 el fijngesneden peterselie, 2 tl kerriepoeder, zout, peper, mooie zachte spinazie blaadjes.Voorbereiding
Brood door bakker in de lengte laten snijden, zodat er lange plakken ontstaan. Korsten van brood snijden. Broodplakken met deegroller iets uitrollen. Eieren in 7 min hard koken.
Eieren laten afkoelen en fijnprakken. Eieren mengen emt mayolijn, creme fraiche, dragon, bieslook, peterselie, kerrie, zout en peper. Broodplakken met eimengsel bestrijken, Steeltjes van spinazie verwijderen en spinazie blaadjes over broodplakken verdelen. Brood vanaf de smalle kant oprollen. Rolletjes in plasticfolie rollen en 2 uur in koelkast laten opstijven.
Bereidingswijze
Rolletjes in mooie plakjes snijden.
Serveertip
Je kunt de rolletjes natuurlijk ook met iets anders vullen, bv gekookte ham met blaadjes sla.
Of roomkaas gekruid met fijngesneden bieslook en peterselie.
Of speciaal voor kinderen: pindakaas met hagelslag.