sandwich-rolletjes.

  • Internationaal, Lunch/Brunch
  • 30-60 min.

Leuke broodrolletjes voor de paasbrunch. Ook makkelijk te maken door kinderen.

Deel dit recept

Ingrediënten
1 witbrood, in de lengte gesneden, 8 eieren, 2-3 el mayolijn, 2 el creme fraiche, 1 tl fijngesneden dragon, 1 el fijn gesneden bieslook, 1 el fijngesneden peterselie, 2 tl kerriepoeder, zout, peper, mooie zachte spinazie blaadjes.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Brood door bakker in de lengte laten snijden, zodat er lange plakken ontstaan. Korsten van brood snijden. Broodplakken met deegroller iets uitrollen. Eieren in 7 min hard koken.
Eieren laten afkoelen en fijnprakken. Eieren mengen emt mayolijn, creme fraiche, dragon, bieslook, peterselie, kerrie, zout en peper. Broodplakken met eimengsel bestrijken, Steeltjes van spinazie verwijderen en spinazie blaadjes over broodplakken verdelen. Brood vanaf de smalle kant oprollen. Rolletjes in plasticfolie rollen en 2 uur in koelkast laten opstijven.

Bereidingswijze

Rolletjes in mooie plakjes snijden.

Serveertip

Je kunt de rolletjes natuurlijk ook met iets anders vullen, bv gekookte ham met blaadjes sla.
Of roomkaas gekruid met fijngesneden bieslook en peterselie.
Of speciaal voor kinderen: pindakaas met hagelslag.





Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bila avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten