1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Spinazieragout

Spinazieragout

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-03-2000

Ingrediënten 4 personen


Diepvriesspinazie, champignons, boter, bloem, geraspte kaas of gorgonzola, peper, pasteibakjes (2/3 pp), pijnboompitten



Snelle, veggie dish. En heel presenteerbaar

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de spinazie ontdooien. Bak de champignons op heet vuur en bestrooi met zout en peper.

Bereidingswijze

Plaats de pasteibakjes 10 min. in een oven. Smelt de boter in een pan en voeg hierbij bloem totdat dit een dik papje wordt. Voeg de spinazie toe en roer tot dit warm is. Voeg de champignons en kaas toe en verwarm niet koken. Haal de kapjes uit de pasteitje en vul deze met de ragout. Garneer met geroosterde pijnboompitten.

Serveertip

Evt. rijst met geraspte kaas voor grote eters



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanna_h


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sanna_h
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top