Kalkoensnitsels Met Champignons

  • Duits, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-03-2000

lekker gemakkelijk

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 kalkoensnitsels scheutje ketjap
250g champignons 1 theel. sambal
100g tauge olie om te bakken
1 ei zout/peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
gladfolie,bakpan,deegroller,zeef,schaal
houten prikkers

Voorbereiding

klop de snitsels tussen 2 velletjes glag- folie 1 voor 1 zo plat mogelijk met de deegroller(of steelpan)
snijd de schoongemaakte champ. in plakjes
Was de tauge, verwijder zo veel mogelijk van de groene dopjes en laat de tauge uitlekken.
klop de ei los met ketjap en sambal

Bereidingswijze

Verhit olie in de pan en laat de champ. op hoog vuur omscheppend bakken tot ze beginnen te kleuren.
Schep er de ei en tauge door en laat dit 1 minuut meebakken.
Schep dit mengsel in de schaal en houd dit afgedekt warm.
Verhit opnieuw olie in de pan en bak de snitsels op hoog vuur om en om bruin.
Bestrooi ze met zout en peper.
Neem de snitsels uit de pan en verdeel er de champignonmengsel over.
Vouw ze dicht en zet ze eventueel vast met de houten prikkers

Serveertip

Geef er rijst,aardappelpuree of gebakken aardappelen bij met groente

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten