1. Home
  2. Recepten
  3. Goedkope en snelle keuken
  4. Champignonsaus

Champignonsaus

Door: vlindertje

  • Goedkoop en snel, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-03-2000

Ingrediënten 4 personen


100 gr champignons, 1 dl droge witte wijn, 1 el maizena, 1 dl bouillon, peper, zout, paprikapoeder


Verder heb je nodig


Magnetron


Champignonsaus uit de magnetron

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Doe ze in een kom en schenk er twee el wijn bij.Verwamr de champignons afgedekt 3 minuten op vol vermogen. Roer de maizena glad met wat water en voeg dit met rest van de wijn en de bouillon aan de champignons toe. Breng de saus in circa 4 minuten afgedekt op vol vermogen aan de kook. Roer hem halverwege door. Maak hem op smaak met peper, zout en paprikapoeder.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vlindertje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top