1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Risotto
  6. Risotto

Risotto

  • Internationaal, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-03-2000

Ingrediënten 4 personen


- 200 gr rijst
- 1 grote gesnipperde ui
- 20 gr boter
- 6 dl bouillon
- 1 blikje tomatenpuree
- peper, oregano
- 100 ge geraspte kaas



Dit is een italiaanse tomatenrijst, die niet droog is, maar zelfs eeen beetje papperig en klef

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de rijst, laat ze goed uitlekken Fruit de ui in de boter goudgeel, fruit dan de rijst mee tot ze licht van kleur is. Voeg de bouillon toe en kook de rijst gaar in 30 minuten. Roer de tomatenpuree, de peper en de oregano en de helft van de geraspte kaas erdoor. Geef de rest van de kaas apart.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeffrey


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeffrey
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top