Appelmoes

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-03-2000

deze appelmoes smaakt naar meer en meer en meer !!!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo appels (elstar) 2 eetlepels suiker 1 eetlepel citroensap 1 dl water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een flinke pan en een zeef

Bereidingswijze

schil de appels en verwijder het klokhuis en snijd ze in stukjes doe de water in de pan en de appels er bij zet de pan op een niet te hoog vuur en breng het al roerende aan de kook
blijf er een kleine 10 minuten in roeren of net zo lang tot de appels lekker smeuig zijn voeg er vervolgens de suiker bij roer alles goed door elkaar roer nog een paar minuten door en haal de moes door de zeef om alle stukjes er uit te krijgen laat het nog even afkoelen en serveer het zo snel mogelijk ...

Serveertip

lekker met de chlice : patat

Laatste reacties

deoudjes avatar
deoudjes 22-08-2000

Als je appels in de appelsap laat gaar pruttelen smaakt het nog net iets naar meer

deoudjes avatar
deoudjes 22-08-2000

Als je appels in de appelsap laat gaar pruttelen smaakt het nog net iets naar meer

deoudjes avatar
deoudjes 22-08-2000

Als je appels in de appelsap laat gaar pruttelen smaakt het nog net iets naar meer

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten