1. Home
  2. Recepten
  3. Antiliaanse keuken
  4. pindasoepcreools

pindasoepcreools

Door: devrieser

  • Antiliaans, Soep
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 03-03-2000

Ingrediënten


300gr soepvlees,200gr zoutvlees of gerookt spek,1 ui,2 pimentkorrels,1 laurierblad,2 takjes selderij,1 pot pindakaas(450gr),1 theel.sambal oelek,zout en peper.


Verder heb je nodig


Grote pan..


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Trek een bouillon van het in stukjes gesneden soepvl.en zoutvl.of gerookt spek.(spoel zoutvlees eerst goed af met water)gesnipperde ui,pimentkorrels en laurierblad laat de bouillon ca 3 uur trekken.

Bereidingswijze

Als de bouillon klaar is haal er dan wat vanuit de pan en los daar de pot pindakaar in op tot er een gladde massa ontstaat,doe dit dan weer bij de andere bouillon.voeg de fijngeknipte selderij en peterselie aan toe,laat de soep nog 10min.doorkoken,roer de sambal erdoor en breng alles op smaak met peper en zout.SMAKELIJK ETEN.......



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van devrieser
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top