1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. zalmcarpaccio

zalmcarpaccio

Door: monique_gr

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 03-03-2000

Ingrediënten 2 personen


100 gram (Noorse) gerookte zalm, mosterd dille saus (Verkrijgbaar bij bv. de Ikea a ?3,75), kappertjes, versgemalen (4-kleuren)peper, vleugje citroensap, , beetje olijfolie, wat Rucola of andere sla, 1 rode ui (zeer fijngesneden).



De allerlekkerste Zalm Carpaccio ! En erg snel klaar!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pak 2 borden en leg in het midden wat sla. Verdeel de gerookte zalm over de 2 borden. Wat olijfolie, verse peper en citroensap erop (naar je eigen smaak). Verdeel vervolgens de fijngesneden rode ui erop en naar eigen wens een hoeveelheid kappertjes. Zet de mosterd dille saus op tafel zodat ieder dat naar eigen wens kan toevoegen!



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van monique_gr
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top