IJsbergsalade met grapefruit

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwijder het buitenste (lelijke) blad van de ijsbergsla. Haal de krop uit elkaar en verwijder van de grote bladen de dikke nerf. Snijd de sla in grove stukken. Schil de grapefruit, zodat er geen witte velletjes meer aan zitten. Snijd de partjes tussen de vliesjes los en halveer ze.

Roer de yoghurt, de HuttenKase met de honing, het citroensap en het paprikapoeder tot een gladde saus. Maak op smaak met zout en peper.
Schep de stukjes grapefruit door de stukjes ijsbergsla en meng er wat van de saus door. Verdeel de salade over bordjes en schep er de rest van de saus over.

Laatste reacties

Cecileg avatar
Cecileg 02-12-2019

Jetjepetje, dit is een recept uit 2000! Twintig jaar geleden was er een hele andere standaard. Kijk naar de recepten van de laatste jaren, daar zul je vast wel wat in je gading vinden. Lieve groet Cecile

Jetjepetje avatar
Jetjepetje 30-11-2019

Sorry maar ik vond het helemaal niks. De combinatie was niet lekker, het was vrij zoet en niet verrassend.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten