Turkse bloemkoolsalade

  • Turks, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 03-03-2000

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Kook de bloemkoolroosjes in ca. 10 minuten beetgaar. Doe ze in een vergiet of zeef en laat ze uitlekken en wat afkoelen. Maak van de olie, het citroensap, het paprikapoeder, wat zout en vers gemalen peper een vinaigrette. Schenk de vinaigrette over de nog lauwwarme bloemkoolroosjes. Laat de vinaigrette minstens een halfuur intrekken. Pluk de korianderblaadjes van de teeltjes. Hak de korianderblaadjes fijn. Schep 1 el van het fijn gehakte koriander door de bloemkoolsalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten